Foto: Ola Matsson, SkiStar

Foto: Ola Matsson, SkiStar

Familjevänliga Sälen

Familjevänliga Sälen är Sveriges största alpina resmål och här finns de mest fantastiska möjligheter för både små och stora skidåkare att utvecklas.

Lämna julstressen hemma

Vakna till vintervitt landskap med snötyngda granar och upplysta skidbackar på julaftons morgon. I fjällen får du njuta av en stämningsfull jul med skidåkning och tid tillsammans med dina nära. Läs mer och boka boende, skidskola, skipass m.m. på www.skistar.com

Flyger avgår med start 23 dec 2018 till 31 mar 2019

Boka flyg till Mora

Upplev fördelarna med BRA:

NÄRA
Personlig service och 15 destinationer.

BROMMA
Stockholms cityflygplats med enkla byten.

ENKELT
Flexibelt resande, stort antal avgångar.

LOKALT
Kunskap och engagemang för varje destination.

FRUKOST
Lokalproducerad och jättegod till alla.

Vi bjuder på en BRA start!

Det kan aldrig vara bra att flyga på fastande mage. Därför bjuder vi på frukost fram till klockan 08.59, njut av en god frukost och landa pigg och redo att möta dagen. På avgångar efter kl. 09.00 bjuder vi på kaffe /te eller vatten och något gott därtill.

Till/Från flygplatsen

Transferbuss

Transferbuss till Sälen, med sista stopp i Stöten, avgår ca 20 minuter efter att flyget landat. Förboka din plats i bussen redan nu för ett bättre pris och en garanterad plats.

Läs mer och boka transferbuss här

Hyrbil

Mabi Hyrbilar
Vi samarbetar med Mabi Hyrbilar, vilket gör att du får specialpris när du bokar hyrbil hos Mabi i samband med din flygresa. Boka direkt genom att ringa 0250-59 23 90. Boka bilen i förväg så står den och väntar på dig direkt efter landning.

Buss

I samband med varje ankomst/avgång till Mora finns transferbuss som tar dig från Mora till Sälen. Du bokar obh betalar din biljett direkt på nätet. I mån av plats går det också att betala kontant ombord. Boka din plats här.

Flygbuss

För resande från Mora till Ängelholm har Flygbussen anpassad tidtabell för resande mot Malmö och Köpenhamn, boka här senast 2 timmar innan avresa.