Njut av sommaren i Göteborg

Ett levande restaurangliv, massor av kultur, mysiga gränder, ett tivoli och en skärgård full av sinnesfrid, svalkande dopp och vackra solnedgångar. Just nu har vi extra bra priser på weekendresor till och från Göteborg. Res från 599:- på utvalda avgångar fredag - måndag under perioden 7/6 – 1/7. Dessutom reser barn i vuxens sällskap alltid för 50 % av biljettpriset. Läs vidare så hittar du massor av inspiration för en härlig familjehelg!

Bo mitt i magin på Liseberg Grand Curiosa Hotel

Stig in genom dörrarna till ett hotell som väcker så väl nyfikenhet som äventyrslust. Här väntar kuriositeter och märkvärdigheter i varje hörn. Och här somnar ni bland molnen vaknar med den glittrande Lisebergsparken precis utanför.

På Liseberg Grand Curiosa Hotel finns det mycket att upptäcka för både stora och små. Hotellrum för drömskön sömn, matupplevelser från när och fjärran och ljuvlig fika. Ponnykarusell inomhus? Och rutschkana ner till receptionen? Javisst!
Boka ditt äventyr nu!

Boka hotell

Välkommen till World of Volvo!

I hjärtat av Göteborg hittar du World of Volvo, Volvos nya upplevelsecenter. Ta del av utställningen som tar med dig på en inspirerande och sömlös resa och bjuder in till ett nära möte med Volvos varumärke. Utforska en mängd interaktiva upplevelser, såsom människans kropp, hjärna och sinnen på ett lekfullt och experimentellt sätt.

Kanske vill du köra en riktig grävmaskin eller bli bortblåst i en vindtunnel? Utöver utställningen bjuder World of Volvo även på en fantastisk arkitektur och matupplevelser i nordisk tappning. Klicka på länken nedan och få 10 % rabatt på utställningsbiljett för datum fram till och med 9 juli.

Boka biljett

Ta en paus i skärgården

I Göteborg finns havet alltid precis runt hörnet. Ta spårvagnen ut till Saltholmarna eller fortsätt ännu längre ut i skärgården med någon av alla båtar. Ta ett dopp, njut av färska skaldjur och vandra runt på de kala öarna bland gamla fiskestugor. Har du tur kanske du till och med skymtar en säl.