Flyg grönare till snön.

Från och med den 23 december tar vi dig direkt till några av Sveriges bästa vintersportorter. Flyg snabbt, smidigt och grönt till snön. Enkel resa från 697:-

Boka flyg nu

 

Resperiod: Malmö/Göteborg - Östersund 23 dec – 7 apr 2019. Ängelholm - Mora 23 dec - 28 mars 2019.

Från och med den 23 december tar vi dig direkt till några av Sveriges bästa vintersportorter: Ängelholm–Mora; Malmö–Östersund; Göteborg–Östersund. Du kan alltid flyga till Östersund via Bromma också. Kom ihåg att du kan flyga grönare med biobränsle för bara 300 kr extra per resa.

Direktlinjerna från Malmö och Göteborg flygs under perioden 23 december 2018 till 7 april 2019. För Malmö och Göteborg innebär det avgångar på söndagar under denna period. Det går självklart bra att kombinera en direktresa med att flyga via Bromma flygplats ena vägen.

Direktlinjen mellan Ängelholm och Mora flygs under perioden 23 december 2018 till 31 mars 2019 med avgångar på torsdagar och söndagar under denna period.

Vi ses ombord!


Tips! Boka transfer redan nu.

Under vintersäsongen finns det flygtransfer med buss eller taxi mellan flygplatsen och Åre och Duved. Transfern stannar vid fasta hållplatser. Mer information om priser, tidtabell och biljettbokning ges av Flygtaxi. Telefon: 08-120 920 00 

Transfer till Frösön-Bydalen 150 kr/pers. minimum 4 personer (600 kr)
Transfer bokas hos Sara 0643-32011

Du bokar enkelt ditt boende i Åre, skidskola och skidor på Skistar.com.
Med ett Skipass får du tillgång till härlig skidåkning och kan delta i aktiviteter i och kring skidbackarna.

Information inför vinterns resa

Snö och kyla är vanligt i vårt avlånga land. Vi ska göra allt för att din flygresa ska bli så smidig som möjligt även under vintern. Läs mer om hur du själv kan hjälpa till för att resan ska bli så bra som möjligt.

Läs mer

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies.